Patates viudes de Falset

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 o 3 llesques de pa
  • 4 grans d'all
  • Oli
  • Aigua
  • Patates
  • Pebre

Elaboració

Es posa oli dins a l'olla
Es fregeixen els alls pelats i el pa
S'escalfa aigua en una altra olla mentrestant.
Al morter es xafen els alls amb sal i el pa fregit es pica.
A l'oli de l'olla s'hi tira la patata a trossos ( no gaire grans) es remena i s'hi tira la picada ( s'hi pot tirar pebre negre ).
S'hi aboca l'aigua que cobreixi la patata i es cou.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1845 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: