Rap mossàrab

Ingredients

  • 2 kg de rap
  • 1 litre de fumet de peix
  • 100 g de ceba
  • 100 g de pastanaga
  • 30 g de panses de Corint
  • 15 g de pinyons
  • 100 g de farina
  • Una mica de conyac
  • Oli de oliva
  • Sal

4 racions

Utensilis

Una cassola de fang

Elaboració

Pelar les cebes i les pastanagues, i picar-les ben fines.
Sofregir-ho en una cassola de fang, amb una mica d'oli.
Passar els pinyons i les panses per la paella, fins que quedin dauradets (compte que no es cremin)
Netejar bé el rap, assaonar-lo amb sal i enfarinar-lo.
Seguidament el fregim amb oli, daurant-lo d'ambdós costats.
Afegir el rap fregit a la cassola amb les cebes i la pastanaga, afegir les passes i els pinyons, i una mica de conyac.
Tapar el rap amb fumet de peix i cuinar-ho tot junt uns 15 minuts més.
Serviu-ho amb la mateixa cassola de fang.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1213 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordı Bаr diu:
Una gran descoberta la cuina mossàrab.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!