Rap mossàrab
Categoria:
Peixos i mariscos
Ingredients
- 2 kg de rap
- 1 litre de fumet de peix
- 100 g de ceba
- 100 g de pastanaga
- 30 g de panses de Corint
- 15 g de pinyons
- 100 g de farina
- Una mica de conyac
- Oli de oliva
- Sal
4 racions
Utensilis
Una cassola de fang
Elaboració
Pelar les cebes i les pastanagues, i picar-les ben fines.
Sofregir-ho en una cassola de fang, amb una mica d'oli.
Passar els pinyons i les panses per la paella, fins que quedin dauradets (compte que no es cremin)
Netejar bé el rap, assaonar-lo amb sal i enfarinar-lo.
Seguidament el fregim amb oli, daurant-lo d'ambdós costats.
Afegir el rap fregit a la cassola amb les cebes i la pastanaga, afegir les passes i els pinyons, i una mica de conyac.
Tapar el rap amb fumet de peix i cuinar-ho tot junt uns 15 minuts més.
Serviu-ho amb la mateixa cassola de fang.
30min
Etiquetes:
Cuina mossàrab
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1583 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Com talles l'escarola?
Caram! Ideal pel bon temps.
És molt fàcil de fer Sara, Si el vols treballar una mica també pots estendre i plegar la massa cada mitja horeta. El...
Això es com una hamburguesa vegetal, oi?
El bimi (també és conegut com broccolini, tenderstem o asparation) és un híbrid natural (no ha sigut modificat...