Capsetes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis clares d'ou
  • 400 grams de sucre
  • 200 grams d'ametlles laminades

10 racions

Utensilis

Un batedor de varetes
Motlles de paper per madalenes rectàngulars
Una safata plana pel forn
Una safata plana per torrar les ametlles
Un paper sulfuritzat
Un atuell rodó

Elaboració

Primerament, agafem les ametlles laminades, les posem en un paper sulfuritzat i les posem en el forn a 180º, fins que són lleugerament torrades i les reservem.
A part en un atuell rodó, posem les clares i el sucre i ho batem tot plegat, fins que faci un fill brillant. Tot seguit, afegim les ametlles torrades i ho barrejem ben barrejat.
Seguidament, amb aquesta barreja anem omplint els motlles de paper fins a la meitat.
A continuació, ho enfornem a 200º, i quan veiem que la massa ha pujat i ha canviat de color, ja ho podrem treure i estaran a punt per menjar un cop fredes.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2138 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: