Paté de pa sec

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pa sec
  • Llet
  • Tonyina de llauna
  • Olives
  • Anxoves
  • Pebrot vermell
  • Pernil
  • 2 ous

6 racions

Elaboració

Primerament, remullem el pa sec amb la llet. Quan estigui remullat, el traiem cal que mirem que no estigui massa amarat. A continuació, el posem en un pot alt per poder-lo triturar amb la batedora.Hi afegim tonyina de llauna, olives, anxoves i tot el que ens faci gracia de posar-hi com ara pebrot escalivat.Un cop trinxar, hi afegim els ous batuts i ho tornem a triturar.
En acabat, ho coem al bany maria al forn o a la cuina, tapat, una bona estona.Al cap de 30o45 minuts,ho punxem amb una agulla per veure si ha quedat cuit.
Aquest paté el podem conservar a la nevera durant molts dies.
l'hem de servir fred.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1437 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt original aquesta recepte.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: