Paté de pa sec
Categoria:
Amanides i plats freds
Recepta per forn
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pa sec
- Llet
- Tonyina de llauna
- Olives
- Anxoves
- Pebrot vermell
- Pernil
- 2 ous
6 racions
Elaboració
Primerament, remullem el pa sec amb la llet. Quan estigui remullat, el traiem cal que mirem que no estigui massa amarat. A continuació, el posem en un pot alt per poder-lo triturar amb la batedora.Hi afegim tonyina de llauna, olives, anxoves i tot el que ens faci gracia de posar-hi com ara pebrot escalivat.Un cop trinxar, hi afegim els ous batuts i ho tornem a triturar.
En acabat, ho coem al bany maria al forn o a la cuina, tapat, una bona estona.Al cap de 30o45 minuts,ho punxem amb una agulla per veure si ha quedat cuit.
Aquest paté el podem conservar a la nevera durant molts dies.
l'hem de servir fred.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1437 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.