Poma farcida al forn

Ingredients

  • 1 poma
  • 10gr de sucre moré
  • 1 cullereta de canyella en pols
  • Un grapat de nous xafades

1 racions

Elaboració

1) Amb un ganivet tallem en forma circular al voltant de la tija de la poma treient com un "tap" que reservarem.
2) Amb el mateix ganivet treiem el cor de la poma.
3) Amb una cullereta buidem la poma per dins, intentant deixar una mica de marge a les parets perquè ens quedi una carcassa resistent.
4) Tallem a trossets ben petits els trossos de poma que hem tret.
5) posem els trossets en un bol. Tirem una mica dels ucre a dins la carcassa i la resta al bol amb els trossets de poma, hi afegim també la canyella i les nous i barregem.
6) Farcim la carcassa de poma i tapem el forat amb el tap que hem reservat abans.
7) Posem al forn a 200ºC durant uns 15min.
8) Quan faltin 5min per treure-la hi tirem una mica de surce moré per sobre (opcional)
9) Retirem del forn i servim!

30min

Notes

Tot i que la poma al forn tradicional es fa amb tipus Golden, aquesta recepta jo la faig sempre amb pomes tipus Fuji, al ser menys dolça crec q dòna un gust especial.
Per una millor comprensió es pot mirar la video-recepta:
https://www.youtube.com/watch?v=Qz2cMYDhU-s


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1620 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Berta, si vas a les meves receptes, podràs veure una altra manera de fer les pomes al forn. Rep una salutació. Quim Lleonart

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: