Hamburgueses de patata

Categoria:
Dieta: vegetariana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un parell de patates ja cuites
  • Una cullerada sopera d'all i julivert picats
  • Una cullerada sopera de formatge ratllat (optatiu)
  • 2 ous
  • Sal i pebre
  • Pa ratllat
  • Oli per fregir (millor d'oliva)

Elaboració

Aixafeu les patates amb una forquilla, fent un puré (us recomano que no quedi massa fi, ja que l'hamburguesa és més agradable amb trossets més sencers). Bateu un dels ous i afegiu-lo al puré. Afegiu-hi, també, l'all i el julivert, el formatge ratllat, i salpebreu-ho al gust (també hi podeu afegir un xic d'alfàbrega, orenga, farigola, etc.).
Aneu formant hamburgueses amb porcions de massa de la mida i el gruix que us agradin més.
A part, poseu un plat soper amb l'altre ou batut, i un altre plat amb el pa ratllat. Passeu les hamburgueses per ou i pa ratllat i fregiu-les. Deixeu-les reposar una estoneta damunt d'un paper absorbent per retirar l'excés d'oli i serviu-les.
Podeu acompanyar el plat d'unes verdures al vapor, a la planxa o una amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1383 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: