Bacalla amb fesols

Categoria:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 talls de bacalla
  • 1/2 kg de fesols cuits.
  • Alls
  • Julivert
  • Bitxu
  • Pebre vermell
  • 1 got d'aigua
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Es possa l'oli a calentar i es fregeix el bacallá.
Es retira i si pican els alls,el julivert ,el troçet de bitxu i la cullaradeta de pebre vermell.
Si posa l'aigua, els fesols i el bacallá.
Que bulli una mica pocs minuts.

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1205 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: