Patates amb espècies al forn

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Patates
  • 2 cullerades d'oli
  • Sal, pebre, pebre vermell dolç (paprika), all molt i herbes provençals (personalitzable)
  • Aigua
  • Salsa al gust (opcional)

4 racions

Elaboració

1) Preescalfem el forn a 200ºC.
2) Netejar les patates amb la pela i eixugarles bé.
2) Tallar les patates per la meitat, tallar aquesta meitat per la meitat i aquest últim tros també per la meitat (o com vulgueu, no sóc ningú per dir-vos que només hi ha una bona forma de tallar patates).
3) Posem tots els trossos en un bol.
4) En un bol petit fem la barreja d'espècies (per 6 patates seria aprox 2 culleretes de sal, la resta d'espècies depen molt del gust de cadascú).
5) Al bol de les patates hi afegim 2 cullerades d'oli i barregem amb les mans perquè es distribueixi uniformament a totes les patates, un cop ho aconseguin afegim les esp`cies i barregem amb els mans de nou.
6) Col·loquem les patates sobre una plata de forn preferiblement reixada amb un paper de forn a sota. A la part de sota del forn hi posem una plata fonda on afegirem un rajolinet d'aigua (com més aigua més tove si menys cruixent quedaran les patates, per tant poseu-la al gust).
7) Posem les patates a coure al forn durant uns 10-15 minuts depenent de com de cruixents ens agradin.
8) Retirem del forn i servim amb la salsa que preferim (jo recomano Ketchup o barbacoa!)

25min

Notes

Per a una millor comprensió veure: https://youtu.be/-VufJCa7poQ


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1564 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!