Coliflor amb beixamel

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Coliflor
  • Oli
  • Farina
  • Llet
  • Nou moscada
  • Sal
  • Pebre
  • Pernil dolç
  • Ceba
  • Formatge rallat

4 racions

Elaboració

Bullim la coliflor i la reservem escorreguda. Seguidament, fem un sofregit de ceba amb oli i a mig coure, hi afegim daus petits de pernil dolç.
Hi incorporem, també una cullerada de farina i ho remenem be perquè no ens quedin grumolls.
Hi aboquem la llet i continuem remenant fins que ens quedi feta la beixamel. Perquè quedi al punt la condimentem amb sal, pebre i nou moscada.
Finalment posem la coliflor en una safata d'anar al forn coberta amb la beixamel. Ho cobrim amb formatge ratllat i ho gratinem al forn.
Es pot servir amb cassoletes individuals o en safata gran.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4391 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: