Canelons de Sant Esteve amb foie i peres

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

  • 20 plaques de canelons
  • 150 g de pollastre rostit
  • 150 g de vedella rostida
  • 150 g de porc rostit
  • 1 ceba gran
  • 50 ml de vi blanc
  • 1 culleradeta de tomàquet concentrat
  • 200 ml de brou de pollastre
  • 100 g de foie semicuit
  • 4 peres conferència
  • 50 g de mantega
  • 40 g de farina 400 ml de llet
  • Porradell
  • 2 tòfones

4 racions

Elaboració

Talleu la ceba a la juliana i feu-la coure amb una mica d'oli.
Passat 5 minuts, afegiu-hi les carns rostides tallades a bocins.
Quan veieu que la ceba comença a agafar color, afegiu-hi el vi deixeu-ho coure tot fins que s'hagi pràcticament evaporat. Aleshores aboqueu-hi el tomàquet i el brou. Remeneu-ho bé i deixeu-lo coure 10 minuts més.
A continuació, passeu les carns per la picadora, afegiu-hi el foie, i barregeu-ho tot bé.
A part, peleu les peres i bulliu-les senceres. Deixeu que es refredin i talleu-les a daus molt petits.
Barregeu-les amb cura amb les carns trinxades i el foie.
Bulliu les plaques de caneló i poseu una cullerada de la barreja anterior sobre cada placa.
Enrotlleu tots els canelons.
Poseu-los en una safata, cobriu-los de salsa beixamel i una mica de formatge per sobre, i cap al forn fins que estiguin ben gratinats.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3919 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: