Galetes

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Anís sec
  • Oli d'oliva verge
  • Sucre
  • Farina

Elaboració

Un got d'anís sec, dos gots d'oli verge, un got sucre i un kg de farina. El got es la mesura.
Esposa l'oli el sucre i l'anís tot en un vol i es remena tot i quan esta tot ven remenat se li va posant poc apoc la farina que entri a la pasta,i quan tot estigui tot ven remenat i la pasta no se apegi a las mans es pusara damunt del mabre i es traballara un bona estona,i llavores es deix reposar un parell de hores dintre de un vol tapat amb un drap per donarli calento.
S'agafen trossos de pasta i es possen damunt del mabre i amb el curro se aplanent que la pasta tingui un guis de dos cm amb un got o si teniu motlles o pode ferles de moltes maneres les posem al for a 180 graus que es coguin per dalt i vaig quan agafin color amb una espatula es posen amb un plat amb sucre i estan per menjar.

2h 40min

Notes

Recepta de meva mare la MODESTA MONFORT


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1528 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: