Bunyols de Poma

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Ous
  • Oli
  • Llet
  • Sucre
  • Farina
  • Paper de gasosa
  • Poma

Elaboració

Agafem un ou, el partim pel mitig,la costa del ou serà la mida, 50 grams de sucre per ou, dos mitig ou de llet,mitig ou d'oli,un paper de gasosa per ou.
Agafem un vol i posem els ous la farina el oli la llet sucre i una poma feta a buccins i la posem al vol i la farina que no quedin massa espesa la ultima cosa que si posa es la gasosa, se agafa una paella fonda i s'hi posa una mica de oli amb una cullera petita es posen a fregí i quan estiguin fregides es posen amb poper de cuina per que no quedin olioses i s'ensucren.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1144 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: