Bunyols de Poma

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Ous
  • Oli
  • Llet
  • Sucre
  • Farina
  • Paper de gasosa
  • Poma

Elaboració

Agafem un ou, el partim pel mitig,la costa del ou serà la mida, 50 grams de sucre per ou, dos mitig ou de llet,mitig ou d'oli,un paper de gasosa per ou.
Agafem un vol i posem els ous la farina el oli la llet sucre i una poma feta a buccins i la posem al vol i la farina que no quedin massa espesa la ultima cosa que si posa es la gasosa, se agafa una paella fonda i s'hi posa una mica de oli amb una cullera petita es posen a fregí i quan estiguin fregides es posen amb poper de cuina per que no quedin olioses i s'ensucren.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1115 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: