Pollastre farcit de Nadal

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pollastre de 4kg.
  • 100 gr. pernil serrà
  • Llar
  • Poma, taronja,orellanes, prunes, pances, cebetes.
  • Llorer, farigola, pebre negre, sal i oli.
  • Vi ranci

Elaboració

Primer suplimar el pollastre amb alcohol.
Prepereu el farcit amb la poma dues rodanxes de taronja, prunes, dues cebetes, orellanes i el pernil.
El pollastre el salpebrerem per dintre i després introduirem tot el farcit, el tanquerem amb un escuradents o cosit.
Poseu el pollastre en una plàtare que estarà untada com el pollastre amb una mica de llar al forn a 180º, el posarem de cara baix perque es coguin bé els pits, uns 30m.
Després el tombarem i afagirem l'oli, poma, orellanes, prunes, cebetes, llorer, farigola,i el vi ranci.
Cada 30m. podem regar el pollastre perque no quedi sec, punxar-lo una mica perque es cogui millor i quedi més gustós.
La cocció dura unes 4 hores.

4h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4273 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Mireia Perostes Felip diu:
Ja no s´en fan d´aquets pollastres d´abans i és una pena perque és boníssim.
M´agradat saber que encara hi ha algú que ho cuina.
Enhorabona.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: