Pomes farcides amb crema i fruits secs

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 5 pomes(golden)
  • Nous
  • Fulles de menta
  • Sucre cremat líquid
  • Crema pastissera
  • Per la crema pastissera
  • 250 ml. de llet
  • 2 rovells d'ou
  • 50 grams de sucre
  • 20 grams de farina de blat
  • 1 pell de llimona
  • 1 branca de canyella

5 racions

Utensilis

Un buidador de cors de fruita.

Elaboració

Rentar les pomes i treure el cor.
Tallar una mica de pell de la part de dalt de la poma i posar dretes amb un recipient apte per anar al microones, procurar que quedin juntes per tal que no es tombin.
Coure al microones uns 8 minuts al 700 W., deixar reposar.
M'entres tant fer la crema pastissera. Posar la llet al foc amb un tros de pell de llimona i la branca de canyella. No deixar que bulli i apartar del foc. Deixar in fusionar.
Barrejar mol bé, el sucre amb els rovells i la Maizena.
Colar la llet i afegir els rovells amb el sucre.
Posar al foc lent i remenar fins que hagi espessit. No deixar que bulli.
Quan sigui tèbia, posar amb una màniga pastissera i farcir les pomes.
Decorar al gust,(jo vaig posar nous i unes fulles de menta).
Regar amb una mica de sucre cremat líquid.
Es poden servir fredes o tíbies.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

715 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!