Ametllats

Ingredients

  • 500 g d'ametlla crua moltá
  • 400 g de sucre
  • Ratlladura de llimona
  • Una mica de suc de llimona
  • 1/4 de litre de clares d'ou
  • Ametlla crua sencera

6 racions

Utensilis

Manèga pastissera
boquet rodó

Elaboració

Amasseu tots els ingredients, fins que quedi una pasta compacta.
Poseu la pasta dins d'una mànega pastissera amb broquet llis. Amb ella aneeu formant pilonets damunt d'una placa de forn i per sobre de cada pilonet, poseu-hi una ametlla sencera, empolseu-ho amb una mica de sucre.
Poseu-ho al forn a 160ºC fins que estiguin cuits i després deixeu-los refredar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2065 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: