Mandonguilles de restes de farcit amb bolets

Ingredients

  • Restes de farcit que tinguem (es pot preparar per l'ocasió, però caldrà deixar-ho refredar)
  • Puré de patates
  • 1 ou
  • Farina
  • Pa ratllat
  • Oli
  • Bolets
  • All
  • Julivert

2 racions

Utensilis

Fregidora o similar

Elaboració

Preparem el puré (natural o de bossa) de forma que quedi espés i el deixem refredar.
En una paella amb oli, posem els bolets tallats amb all i julivert picats, i els saltem. Reservem, tapant per a que no es refredin.
Barregem el puré de patata i la resta de farcit (tots dos freds).
Amb la barreja resultant, fem les mandonguilles. Les passem per farina, ou prèviament batut i pa ratllat, tenint cura de que no es desfacin.
En una fregidora posem les mandonguilles (han de quedar submergides a l'oli), deixant coure 1 minut com a màxim.
Treiem les mandonguilles i muntem el plat amb els bolets saltats.

1h 30min

Notes

Per aquesta recepta s'ha aprofitat el farcit dels moniatos de la recepta https://www.receptes.cat/recepta11999 que va sobrar. Pot ser qualsevol altre resta que tinguem.
Per refredar el puré, podem posar-ho a la nevera, tapant-lo per a que no agafi olors.
Per a 2 persones s'han fet 12 mandonguilles.
Els bolets d'aquesta recepta són rovellons, llenegues, fredolics i llengua de bou. Poden ser qualsevol.
Si no tenim fregidora, podem fer les mandonguilles en una paella amb bastant d'oli i molt calent, girant-les per a que es facin per tot arreu (30 segons per banda màxim).


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2156 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan. R. Carbonell diu:
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
Paulí Hernández Grande diu:
Les mandonguilles queden bastant meloses amb el puré, però pot ser que algú les trobi seques. Sempre es pot improvisar una salsa. Procuraré millorar la recepta. Gràcies pel comentari.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: