Mandonguilles de restes de farcit amb bolets
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Croquetes
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Restes de farcit que tinguem (es pot preparar per l'ocasió, però caldrà deixar-ho refredar)
- Puré de patates
- 1 ou
- Farina
- Pa ratllat
- Oli
- Bolets
- All
- Julivert
2 racions
Utensilis
Fregidora o similar
Elaboració
Preparem el puré (natural o de bossa) de forma que quedi espés i el deixem refredar.
En una paella amb oli, posem els bolets tallats amb all i julivert picats, i els saltem. Reservem, tapant per a que no es refredin.
Barregem el puré de patata i la resta de farcit (tots dos freds).
Amb la barreja resultant, fem les mandonguilles. Les passem per farina, ou prèviament batut i pa ratllat, tenint cura de que no es desfacin.
En una fregidora posem les mandonguilles (han de quedar submergides a l'oli), deixant coure 1 minut com a màxim.
Treiem les mandonguilles i muntem el plat amb els bolets saltats.
1h 30min
Notes
Per aquesta recepta s'ha aprofitat el farcit dels moniatos de la recepta https://www.receptes.cat/recepta11999 que va sobrar. Pot ser qualsevol altre resta que tinguem.
Per refredar el puré, podem posar-ho a la nevera, tapant-lo per a que no agafi olors.
Per a 2 persones s'han fet 12 mandonguilles.
Els bolets d'aquesta recepta són rovellons, llenegues, fredolics i llengua de bou. Poden ser qualsevol.
Si no tenim fregidora, podem fer les mandonguilles en una paella amb bastant d'oli i molt calent, girant-les per a que es facin per tot arreu (30 segons per banda màxim).
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
831 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Les mandonguilles queden bastant meloses amb el puré, però pot ser que algú les trobi seques. Sempre es pot improvisar una...