Moniato farcit amb carn, poma i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 2 moniatos
  • 1 poma golden
  • 1 ceba tendra
  • Carn picada
  • Bolets
  • Formatge ratllat
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

2 racions

Elaboració

Rentem bé els moniatos i els fem al forn o microones. Els buidem i reservem.
En una paella amb oli hi posem la ceba picada amb un polsim de sal. Cuinem fins a enrossir.
Afegim la carn picada i hi posem sal i pebre. Remenem fins que canviï de color.
Hi posem la poma picada i ho barregem tot. Cuinem durant uns 3 minuts, remenant.
Piquem els bolets i els afegim, barrejant-ho tot bé. Tapem i deixem coure a foc lent durant uns 5 minuts, remenant de tant en tant.
Afegirem la carn dels moniatos, barregem i deixem coure 2 minuts més aproximadament. Rectificar de sal i/o pebre.
Retirem el farcit del foc i omplim els moniatos.
Hi posem formatge ratllat per sobre i ho fiquem al forn, prèviament escalfat a 180º. Gratinem al gust.

1h

Notes

Es pot acompanyar amb un puré de patates o de castanyes o amb un saltat de bolets.
Els bolets utilitzats en aquest cas, són rovellons i llenegues.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

649 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!