Moniato farcit amb carn, poma i bolets
Ingredients
- 2 moniatos
- 1 poma golden
- 1 ceba tendra
- Carn picada
- Bolets
- Formatge ratllat
- Oli
- Sal
- Pebre
2 racions
Elaboració
Rentem bé els moniatos i els fem al forn o microones. Els buidem i reservem.
En una paella amb oli hi posem la ceba picada amb un polsim de sal. Cuinem fins a enrossir.
Afegim la carn picada i hi posem sal i pebre. Remenem fins que canviï de color.
Hi posem la poma picada i ho barregem tot. Cuinem durant uns 3 minuts, remenant.
Piquem els bolets i els afegim, barrejant-ho tot bé. Tapem i deixem coure a foc lent durant uns 5 minuts, remenant de tant en tant.
Afegirem la carn dels moniatos, barregem i deixem coure 2 minuts més aproximadament. Rectificar de sal i/o pebre.
Retirem el farcit del foc i omplim els moniatos.
Hi posem formatge ratllat per sobre i ho fiquem al forn, prèviament escalfat a 180º. Gratinem al gust.
1h
Notes
Es pot acompanyar amb un puré de patates o de castanyes o amb un saltat de bolets.
Els bolets utilitzats en aquest cas, són rovellons i llenegues.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1075 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Les mandonguilles queden bastant meloses amb el puré, però pot ser que algú les trobi seques. Sempre es pot improvisar una...