Cuixes de pollastre al cava amb poma i llagostins
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cuixes de pollastre
- 4 llagostins
- 1 poma golden
- 1/2 porro petit
- 1 ceba tendra mitjana
- 6 pastanagues mini
- 1 copa de cava
- Caldo de pollastre
- Oli
- Sal
- Pebre
2 racions
Elaboració
En una cassola amb oli calent, posem el pollastre salpebrat i el daurem sense fer-lo del tot. Reservem.
Cuinem els llagostins fins que canviïn de color. Reservem.
Posem el porro i la ceba tallats amb un polsim de sal i cuinem durant uns 3 minuts.
Afegim el cava i deixem evaporar l'alcohol. Posem les pastanagues i fem coure uns 2 minuts, remenant de tan en tant.
Posem el pollastre i els llagostins i ho cobrim amb el caldo de pollastre. Ho fem bullir i abaixem el foc a mitjá alt. Deixem coure durant uns 15 minuts. Rectifiquem de sal si cal.
Pelem la poma i treiem les llavors. La tallem i l'afegim. Cuinem 5 minuts més.
Apartem del foc i ja ho podem servir.
40min
Notes
El caldo de pollastre es pot subtituir per aigua.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2125 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.