Guatlles al conyac amb dàtils
Ingredients
- 2 Guatlles
- 1 ceba tendra
- 1 porro
- 1 copa de conyac
- 6 dàtils
- Caldo de pollastre
- Oli
- Sal
- Pebre
- Farigola
 1 racions
 1 racions
Elaboració
							En una cassola, escalfem l'oli i afegim la ceba i el porro picats amb un polsim de sal, cuinant-los durant uns 3 minuts.
Afegim les guatlles salpebrades i la farigola. Les cuinem girant-les fins que canviïn de color.
Posem el conyac i eperem que marxi l'alcohol.
Afegim els dàtils i el caldo cobrint fins la meitat de les guatlles. Cuinem a foc mig durant uns 7 minuts per cada banda, o fins que el lìquid redueixi.
Quan la salsa quedi al nostre gust, parem el foc i servim
														
 35min
  35min 
Notes
El caldo de pollastre es pot canviar per aigua.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1924 visites.
 1924 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres Estofat
 Estofat Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram