Guatlles al conyac amb dàtils

Ingredients

  • 2 Guatlles
  • 1 ceba tendra
  • 1 porro
  • 1 copa de conyac
  • 6 dàtils
  • Caldo de pollastre
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Farigola

1 racions

Elaboració

En una cassola, escalfem l'oli i afegim la ceba i el porro picats amb un polsim de sal, cuinant-los durant uns 3 minuts.
Afegim les guatlles salpebrades i la farigola. Les cuinem girant-les fins que canviïn de color.
Posem el conyac i eperem que marxi l'alcohol.
Afegim els dàtils i el caldo cobrint fins la meitat de les guatlles. Cuinem a foc mig durant uns 7 minuts per cada banda, o fins que el lìquid redueixi.
Quan la salsa quedi al nostre gust, parem el foc i servim

35min

Notes

El caldo de pollastre es pot canviar per aigua.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1887 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: