Guatlles al conyac amb dàtils

Ingredients

  • 2 Guatlles
  • 1 ceba tendra
  • 1 porro
  • 1 copa de conyac
  • 6 dàtils
  • Caldo de pollastre
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Farigola

1 racions

Elaboració

En una cassola, escalfem l'oli i afegim la ceba i el porro picats amb un polsim de sal, cuinant-los durant uns 3 minuts.
Afegim les guatlles salpebrades i la farigola. Les cuinem girant-les fins que canviïn de color.
Posem el conyac i eperem que marxi l'alcohol.
Afegim els dàtils i el caldo cobrint fins la meitat de les guatlles. Cuinem a foc mig durant uns 7 minuts per cada banda, o fins que el lìquid redueixi.
Quan la salsa quedi al nostre gust, parem el foc i servim

35min

Notes

El caldo de pollastre es pot canviar per aigua.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

489 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!