Conill amb rovellons i patata

Ingredients

  • 4 espatlles de conill
  • 4 rovellons mitjans
  • 1 patata mitjana
  • 1 ceba tendra petita
  • 2 cullerades de postre de tomàquet fregit
  • 1 copa de conyac
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Farigola
  • Farina
  • Aigua

2 racions

Elaboració

Salpebrem el conill i el passem per farina.
El fem enrossir en una cassola amb oli. Ho reservem.
Al mateix oli hi posem la ceba tallada en juliana amb una mica de sal. Deixem enrossir.
Afegim el tomàquet i reduïm.
Posem els rovellons trossejats amb una mica de sal i ho remenem tot. Deixem coure fins que els bolets treguin l'aigua.
Tallem la patata a daus, trencant el darrer tall per tal de que tregui el midó quan cogui i l'afegim. Ho barregem tot i hi posem el conyac i la farigola, deixant evaporar l'alcohol.
Afegim el conill i cobrim amb aigua. Fem coure fins que la salsa espesseixi.
Parem el foc i ja ho podem servir.

45min

Notes

L'aigua es pot substituï per caldo de carn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3015 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: