Ales de pollastre amb guarnició

Ingredients

  • 6 ales de pollastre
  • 1 ceba
  • 1 moniato
  • Bolets
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • All
  • Julivert

2 racions

Elaboració

Per aquesta recepta, elaborarem tots els ingredients per separat.
Escalfar oli en una paella.
Posar la ceba tallada amb un polsim de sal i deixar enrossir. La reservem en un recipient amb paper de cuina per tal de eliminar l'oli sobrant.
Fregim el moniato tallat en tires, com si fossin patates, fins que quedi cruixent. El reservem també amb paper de cuina. La sal l'afegirem quan servim.
Salpebrem les ales de pollastre i les fregim al punt que volguem. Les reservem amb paper de cuina.
Tallem els bolets i els fregim amb all i julivert picats i una mica de sal.
Un cop fets tots els ingredients, parem el foc i els emplatem, afegint la sal al moniato.

30min

Notes

Es poden canviar els ingredients de la guarnició al gust.
En lloc de paella, es pot fer servir una fregidora.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1962 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: