Ales de pollastre amb guarnició
Ingredients
- 6 ales de pollastre
- 1 ceba
- 1 moniato
- Bolets
- Oli
- Sal
- Pebre
- All
- Julivert
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Per aquesta recepta, elaborarem tots els ingredients per separat.
Escalfar oli en una paella.
Posar la ceba tallada amb un polsim de sal i deixar enrossir. La reservem en un recipient amb paper de cuina per tal de eliminar l'oli sobrant.
Fregim el moniato tallat en tires, com si fossin patates, fins que quedi cruixent. El reservem també amb paper de cuina. La sal l'afegirem quan servim.
Salpebrem les ales de pollastre i les fregim al punt que volguem. Les reservem amb paper de cuina.
Tallem els bolets i els fregim amb all i julivert picats i una mica de sal.
Un cop fets tots els ingredients, parem el foc i els emplatem, afegint la sal al moniato.
														
 30min
  30min 
Notes
Es poden canviar els ingredients de la guarnició al gust.
En lloc de paella, es pot fer servir una fregidora.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2059 visites.
 2059 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram