Ales de pollastre amb guarnició

Ingredients

  • 6 ales de pollastre
  • 1 ceba
  • 1 moniato
  • Bolets
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • All
  • Julivert

2 racions

Elaboració

Per aquesta recepta, elaborarem tots els ingredients per separat.
Escalfar oli en una paella.
Posar la ceba tallada amb un polsim de sal i deixar enrossir. La reservem en un recipient amb paper de cuina per tal de eliminar l'oli sobrant.
Fregim el moniato tallat en tires, com si fossin patates, fins que quedi cruixent. El reservem també amb paper de cuina. La sal l'afegirem quan servim.
Salpebrem les ales de pollastre i les fregim al punt que volguem. Les reservem amb paper de cuina.
Tallem els bolets i els fregim amb all i julivert picats i una mica de sal.
Un cop fets tots els ingredients, parem el foc i els emplatem, afegint la sal al moniato.

30min

Notes

Es poden canviar els ingredients de la guarnició al gust.
En lloc de paella, es pot fer servir una fregidora.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2059 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: