Spaghetti bolonyesa al gust del meu nét
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Spaghetti
- Aigua
- 6 cullerades soperes de tomàquet fregit
- 1 ceba tendra petita
- 250 g. de carn picada de vedella
- Formatge ratllat
- Oli
- Sal
- Pebre
- Orenga
2 racions
Elaboració
En una olla amb aigua, un raig d'oli i sal, bullim els spaghetti entre 8 i 10 minuts. Els escorrem i reservem.
En una cassola alta, escalfem oli i afegim la ceba picada amb un polsim de sal. Cuinem entre 2 i 3 minuts, procurant que no s'enrossegi.
Afegim la carn picada prèviament salpebrada. Remenem fins que canviï de color. Posem el tomàquet i la orenga. Barregem i remenem, cuinant fins que redueixi la salsa. Si cal, rectificar de sal i/o pebre.
Posem els spaghetti i ho barregem tot.
Ja es pot treure del foc i servir, posant formatge ratllat per sobre al gust.
35min
Notes
L'oli per coure els spaghetti es pot canviar per mantega o margarina.
La quantitat de tomàquet pot variar segons el gust de cadascú.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1448 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.