Spaghetti bolonyesa al gust del meu nét

Ingredients

  • Spaghetti
  • Aigua
  • 6 cullerades soperes de tomàquet fregit
  • 1 ceba tendra petita
  • 250 g. de carn picada de vedella
  • Formatge ratllat
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Orenga

2 racions

Elaboració

En una olla amb aigua, un raig d'oli i sal, bullim els spaghetti entre 8 i 10 minuts. Els escorrem i reservem.
En una cassola alta, escalfem oli i afegim la ceba picada amb un polsim de sal. Cuinem entre 2 i 3 minuts, procurant que no s'enrossegi.
Afegim la carn picada prèviament salpebrada. Remenem fins que canviï de color. Posem el tomàquet i la orenga. Barregem i remenem, cuinant fins que redueixi la salsa. Si cal, rectificar de sal i/o pebre.
Posem els spaghetti i ho barregem tot.
Ja es pot treure del foc i servir, posant formatge ratllat per sobre al gust.

35min

Notes

L'oli per coure els spaghetti es pot canviar per mantega o margarina.
La quantitat de tomàquet pot variar segons el gust de cadascú.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

516 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!