Arrós amb costella i bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 talls de costella de porc
- 3 tasses de tallat d'arrós
- 1 pot de bolets variats
- 1 ceba tendra mitjana
- 3 cullerades de postre de tomàquet fregit
- Aigua
- Oli
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Salpebrem les costelles i les fem enrossir en una cassola amb oli. Les reservem.
Ratllem la ceba i la posem al mateix oli amb un polsim de sal fins que quedi daurada.
Afegim el tomàquet i ho barregem, deixant coure fins que redueixi.
Posem els bolets i els fem coure fins que treguin l'aigua.
Hi posem l'arròs barrejant-ho amb la salsa. Tot seguit hi afegim la carn i cobrim amb aigua.
Deixem coure a foc mitjá alt fins que l'aigua desaparegui, remenant de tant en tant i rectificant de sal si convé.
Retirem del foc i tapem amb un drap de cuina, deixant que reposi uns 5 minuts. Ja ho podem servir.
30min
Notes
L'aigua es pot substituïr per caldo de verdura.
Els bolets poden ser els que tinguem a mà.
Es pot decorar amb pebrot vermell escalivat.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1635 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Les mandonguilles queden bastant meloses amb el puré, però pot ser que algú les trobi seques. Sempre es pot improvisar una...