Arrós amb costella i bolets

Ingredients

  • 8 talls de costella de porc
  • 3 tasses de tallat d'arrós
  • 1 pot de bolets variats
  • 1 ceba tendra mitjana
  • 3 cullerades de postre de tomàquet fregit
  • Aigua
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Salpebrem les costelles i les fem enrossir en una cassola amb oli. Les reservem.
Ratllem la ceba i la posem al mateix oli amb un polsim de sal fins que quedi daurada.
Afegim el tomàquet i ho barregem, deixant coure fins que redueixi.
Posem els bolets i els fem coure fins que treguin l'aigua.
Hi posem l'arròs barrejant-ho amb la salsa. Tot seguit hi afegim la carn i cobrim amb aigua.
Deixem coure a foc mitjá alt fins que l'aigua desaparegui, remenant de tant en tant i rectificant de sal si convé.
Retirem del foc i tapem amb un drap de cuina, deixant que reposi uns 5 minuts. Ja ho podem servir.

30min

Notes

L'aigua es pot substituïr per caldo de verdura.
Els bolets poden ser els que tinguem a mà.
Es pot decorar amb pebrot vermell escalivat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

740 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!