Macarrons a la cubana
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 gr. de macarrons
- 150 gr. de tomàquet fregit
- 200 gr. de bacon fumat
- 2 ous
- 1 plàtan
- 1 ceba tendra mitjana
- Aigua
- Oli
- Sal
- Orenga
2 racions
Elaboració
Bullim els macarrons amb un polsim de sal i oli, entre 8 i 10 minuts (al gust). Escorrem i reservem.
En una cassola alta, fregim el bacon tallat a tires fins que comenci a enrossir.
Afegim la ceba picada, barregem i cuinem aproximadament uns 2 minuts, remenant.
Posem el tomàquet i la orenga (al gust), barregem i deixem reduïr.
Afegim els macarrons, barregem, tapem i reservem.
En una paella amb oli molt calent, fregim el plàtan tallat per la meitat, uns 30 segons per banda. Reservem.
En la mateixa paella, fem l'ou ferrat.
Ja podem emplatar. A gaudir.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1677 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.