Macarrons a la cubana

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 gr. de macarrons
  • 150 gr. de tomàquet fregit
  • 200 gr. de bacon fumat
  • 2 ous
  • 1 plàtan
  • 1 ceba tendra mitjana
  • Aigua
  • Oli
  • Sal
  • Orenga

2 racions

Elaboració

Bullim els macarrons amb un polsim de sal i oli, entre 8 i 10 minuts (al gust). Escorrem i reservem.
En una cassola alta, fregim el bacon tallat a tires fins que comenci a enrossir.
Afegim la ceba picada, barregem i cuinem aproximadament uns 2 minuts, remenant.
Posem el tomàquet i la orenga (al gust), barregem i deixem reduïr.
Afegim els macarrons, barregem, tapem i reservem.
En una paella amb oli molt calent, fregim el plàtan tallat per la meitat, uns 30 segons per banda. Reservem.
En la mateixa paella, fem l'ou ferrat.
Ja podem emplatar. A gaudir.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1901 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: