Macarrons a la cubana
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 250 gr. de macarrons
- 150 gr. de tomàquet fregit
- 200 gr. de bacon fumat
- 2 ous
- 1 plàtan
- 1 ceba tendra mitjana
- Aigua
- Oli
- Sal
- Orenga
2 racions
Elaboració
Bullim els macarrons amb un polsim de sal i oli, entre 8 i 10 minuts (al gust). Escorrem i reservem.
En una cassola alta, fregim el bacon tallat a tires fins que comenci a enrossir.
Afegim la ceba picada, barregem i cuinem aproximadament uns 2 minuts, remenant.
Posem el tomàquet i la orenga (al gust), barregem i deixem reduïr.
Afegim els macarrons, barregem, tapem i reservem.
En una paella amb oli molt calent, fregim el plàtan tallat per la meitat, uns 30 segons per banda. Reservem.
En la mateixa paella, fem l'ou ferrat.
Ja podem emplatar. A gaudir.
30min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1092 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Les mandonguilles queden bastant meloses amb el puré, però pot ser que algú les trobi seques. Sempre es pot improvisar una...