Guisat de peix improvisat

Ingredients

  • 4 rodanxes de lluç
  • 4 llagostins
  • 1 calamars gran
  • 1 ceba petita
  • 1 copa de vi blanc
  • 2 cullerades de cafè de tomàquet fregit
  • Aigua
  • Sal
  • Oli
  • Farina

2 racions

Elaboració

Salem el lluç i el passem per farina.
Fem escalfar oli en una cassola i hi posem el lluç, fent-lo aproximadament 1 minut per banda. El reservem.
Al mateix oli hi posem els llagostins i els fem coure fins que canviïn de color. Els reservem.
Hi posem la ceba picada i un polsim de sal, fent-la enrossir.
Hi afegim el calamars tallat a rodanxes i ho barregem tot.
Afegim el vi, barregem i deixem que evapori l'alcohol.
Posem el tomàquet i barregem, deixant que redueixi.
És el moment d'afegir el lluç i els llagostins. Cobrim amb l'aigua i deixem que la salsa redueixi a foc mig alt, remenant amb cura de tant en tant. Si cal, rectificar de sal. A mitja cocció, girar el lluç i els llagostins.
Quan tinguem l'espessor que desitgem, ja podem parar el foc i servir.

40min

Notes

L'aigua es pot substituïr per caldo de peix.
Per fer espessir la salsa, es pot fer moure la cassola a l'estil "pil-pil" durant uns 5 minuts cap al final.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

850 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!