Guatlles a la graella amb allioli i escalivada amb anxoves i ganyims

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Quatre guatlles
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Dos rovells d'ou
  • Un all pelat sense el cor
  • Escalivada amb ganyims [Veure recepta]

4 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Un morter amb la seva mà
Una salsera de porcellana blanca
Quatre plats plans de porcellana blanca
Un setrill

Elaboració

Primerament, fem l'allioli en un morter, de la manera tradicional, i quan el tenim fet, el posem a la salsera de porcellana amb una cullereta.
Seguidament, fem l'escalivada amb ganyims com explico a la meva recepta, i la reservem.
A continuació, netegem les guatlles, les tallem en dues meitats a lo llarg, les salpebrem i les posem damunt la graella elèctrica tot girant-les de tal en tant fins que estan cuites al nostre gust.
En el moment de servir-les a taula, fiquem dues meitats de guatlles a la part de dalt del plat, i a la part de baix fem un niu amb l'escalivada amb ganyims. A part, posem damunt la taula, la salsera amb l'allioli per a qui se'n vulgui servir.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1627 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: