Mousse de rovellons
Ingredients
- 3/4 kg de rovellons
- 1/2 litre de llet
- 4 ous
- 100 g de cansalada
- All i julivert
- Sal, pebre i oli
6 racions
Elaboració
Es netegen els bolets i es tallen a trossos petits (se'n deixen uns quants per decorar).
Es posa oli en una paella gran i quan està calent, es fregeix la cansalada tallada a daus petits sense la cotna. Quan està daurada, s'hi posen el bolets de mica en mica, ja que són molt voluminosos, però després redueixen el volum degut al calor. s deixen coure uns 15 minuts tenin en compte que han d'evaporar l'aigua que deixen anar.
Quan ja estigui fet, es posa sal, l'all i el julivert picats, es remenen bé i es treuen del foc.
A part, es baten els ous amb sal i pebre, s'afegeix la llet calenta (així es cou més aviat), es remena bé i s'hi tiren els rovellons.
S'unta amb margarina un motlle de cake i s'hi aboca el preparat anterior. Es posa al forn al bany maría durant uns 45 minuts a 180ºC.
Abans de desmotllar-lo es deixa refredar una mica. Es decora amb el bolets que hem reservat.
Es pot fer el dia abans i escalfar-lo al moment de servir.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1782 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.