Mousse de rovellons

Ingredients

  • 3/4 kg de rovellons
  • 1/2 litre de llet
  • 4 ous
  • 100 g de cansalada
  • All i julivert
  • Sal, pebre i oli

6 racions

Elaboració

Es netegen els bolets i es tallen a trossos petits (se'n deixen uns quants per decorar).
Es posa oli en una paella gran i quan està calent, es fregeix la cansalada tallada a daus petits sense la cotna. Quan està daurada, s'hi posen el bolets de mica en mica, ja que són molt voluminosos, però després redueixen el volum degut al calor. s deixen coure uns 15 minuts tenin en compte que han d'evaporar l'aigua que deixen anar.
Quan ja estigui fet, es posa sal, l'all i el julivert picats, es remenen bé i es treuen del foc.
A part, es baten els ous amb sal i pebre, s'afegeix la llet calenta (així es cou més aviat), es remena bé i s'hi tiren els rovellons.
S'unta amb margarina un motlle de cake i s'hi aboca el preparat anterior. Es posa al forn al bany maría durant uns 45 minuts a 180ºC.
Abans de desmotllar-lo es deixa refredar una mica. Es decora amb el bolets que hem reservat.
Es pot fer el dia abans i escalfar-lo al moment de servir.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1227 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan R. Carbonell diu:
els bolets reservats també han de estar cuits.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!