Canyes ensucrades i farcides de crema
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Per la massa: 250 g de farina
- 5 cullerades d'oli
- 150 ml d'aigua
- 1 culleradeta de llevat royal
- Sucre per arrebossar
- Per la crema: 500 ml de llet
- 3 rovells d'ou
- 50 g de maizena
- 1 branca de canyella
- 1 pell de llimona
- Sal
12 racions
Utensilis
12 canyes d'uns 15 cm
1 corró
1 pinces
1 cassó
1 ganivet
1 manega de pastisseria
1 batedor de manual
1 bol
1 mesurador
Elaboració
Poseu la farina en forma de volcà amb el llevat, en el centre, poseu-hi l'oli, l'aigua i un polsim de sal, poc a poc es barreja amb la farina, fins a formar una massa fina i compacta. Deixeu la massa en forma de bola en repòs uns 10 minuts, després estireu-la amb el corró formant un quadre.
Talleu tires a la mida de les canyes que tingueu, enganxa la pasta amb una mica d'aigua, desprès d'haver-se enrotllat a la canya.
Fregiu-les amb oli calent, deixeu-les daurar-se, poseu-les damunt d'una reixeta perquè escorrin l'oli i als pocs minuts traieu-les de les canyes i deixeu-les refredar.
Prepareu la crema pastissera i farciu amb la mànega pastissera, desprès passeu-les per sucre.
1h
Notes
es pot farcir de nata, crema o trufa
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1276 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.