Flam de pinya
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 pot de pinya gran amb el su suc
- 1 pot petit de llet condensada
- 4 ous
- 500 ml de llet
- 4 cullerades de sucre
6 racions
Elaboració
Feu un caramel amb el sucre i una cullerada de d'aigua i aboqueu-lo a la flamera.
Poseu en un bol la pinya, la llet condensada, els ous i la llet. Bateu-ho tot.
Aboqueu-ho en una flamera amb el caramel al fons i coeu-lo al forn al bany María a 150ºC uns 40 minuts.
Un cop fred poseu-lo a la nevera unes 4 hores.
10min
Notes
Podeu fer vasets individuals, llavors el temps de la cocció sera més curt.
El suc de la pinya ja us el podeu veure.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1698 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.