Flam de pinya
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu 
													Dificultat: Inexperts
						
						
Ingredients
- 1 pot de pinya gran amb el su suc
- 1 pot petit de llet condensada
- 4 ous
- 500 ml de llet
- 4 cullerades de sucre
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Feu un caramel amb el sucre i una cullerada de d'aigua i aboqueu-lo a la flamera.
Poseu en un bol la pinya, la llet condensada, els ous i la llet. Bateu-ho tot.
Aboqueu-ho en una flamera amb el caramel al fons i coeu-lo al forn al bany María a 150ºC uns 40 minuts.
Un cop fred poseu-lo a la nevera unes 4 hores.
														
 10min
  10min 
Notes
Podeu fer vasets individuals, llavors el temps de la cocció sera més curt.
El suc de la pinya ja us el podeu veure.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3303 visites.
 3303 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Altres
 Altres 
  
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Carns
 Carns Coca
 Coca
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram