Flam de pinya

Ingredients

  • 1 pot de pinya gran amb el su suc
  • 1 pot petit de llet condensada
  • 4 ous
  • 500 ml de llet
  • 4 cullerades de sucre

6 racions

Elaboració

Feu un caramel amb el sucre i una cullerada de d'aigua i aboqueu-lo a la flamera.
Poseu en un bol la pinya, la llet condensada, els ous i la llet. Bateu-ho tot.
Aboqueu-ho en una flamera amb el caramel al fons i coeu-lo al forn al bany María a 150ºC uns 40 minuts.
Un cop fred poseu-lo a la nevera unes 4 hores.

10min

Notes

Podeu fer vasets individuals, llavors el temps de la cocció sera més curt.
El suc de la pinya ja us el podeu veure.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1291 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Sr Joan: El suc de la pinya s'ha de batre amb la llet i els ous, o es deixa separar per una altra cosa.
Salutacions
Joan R. Carbonell diu:
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got
una abraçada
joan


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!