Coc de iogurt, de clares

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6clares d'ou
  • 1 iogurt
  • 250g de sucre
  • 120g d'oli
  • 300g de farina
  • un sobret de llevadura química
  • un polsim de sal.

8 racions

Elaboració

Preescalfem el forn a 200º.
Muntem les clares a punt de neu ben fort posant-hi un polsim de sal.
Quan les tinguem muntades hi anem afegint, a poc a poc, amb molta cura i sense deixar que baixin, el iogurt, el sucre, l'oli i al final la farina barrejada amb el llevat.
Queda una massa esponjosa i espesa, que posarem en un motlle preparat amb oli i una miqueta de farina al forn a 200º una mitja hora.

45min

Notes

Es una manera d'aprofitar aquelles clares que ens queden i no sabem en què fer-les servir.

Per


Recepta de cuina de Coc de iogurt, de clares
per Dolça

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2292 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: