Panatxé de verdures
Categoria:
Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 150 gr. d'espàrrecs
- 200 gr. de patata
- 200 gr. de pastanaga
- 150 gr. cols de Brussel·les (més petites, resistents al fred)
- 150 gr. bròcoli
- 2 grans d'all
- 6 olives negres d’Aragó
- 2 cl. d’oli d'oliva
- 150 ml. d’aigua
- 1 ceba petita
- sal
Elaboració
-Saltegem els alls i les olives.
-Hi incorporem les verdures (tallades totes a la mateixa mida) i ho deixem caramel·litzar.
-Hi incorporem l'aigua i ho deixem bullint (tapat), durant 12-14 minuts.
-Es pot servir de primer plat o d'acompanyament.
45min
Notes
El Jordi Samper, de la botiga Tast (http://www.tastmenjarxendur.com), ens ha descobert aquesta recepta i ens ha explicat que la panatxé és la millor manera de cuinar les vedures, per no perdre'n aroma, sabor ni vitamines.
Podeu recuperar la recepta, ben explicada, al següent link: http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_5775_36.mp3 (en alguns ordinadors funciona millor amb Internet Explorer)
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1378 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
De res, home! Per això estem, per compartir receptes ;) Així que jo m'apunto el farcit de tonyina per provar-lo també!
Ja feia temps que volia provar aquesta recepta i ahir m'hi vaig animar... Va quedar molt bona! A més, hi vaig afegir uns...
Sí, el producte fresc sempre és millor!
Personalment encara no l'he provat, però el Jordi Samper ens va dir que era relativament senzilla de fer... Al següent...