Panatxé de verdures

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 gr. d'espàrrecs
  • 200 gr. de patata
  • 200 gr. de pastanaga
  • 150 gr. cols de Brussel·les (més petites, resistents al fred)
  • 150 gr. bròcoli
  • 2 grans d'all
  • 6 olives negres d’Aragó
  • 2 cl. d’oli d'oliva
  • 150 ml. d’aigua
  • 1 ceba petita
  • sal

Elaboració

-Saltegem els alls i les olives.
-Hi incorporem les verdures (tallades totes a la mateixa mida) i ho deixem caramel·litzar.
-Hi incorporem l'aigua i ho deixem bullint (tapat), durant 12-14 minuts.
-Es pot servir de primer plat o d'acompanyament.

45min

Notes

El Jordi Samper, de la botiga Tast (http://www.tastmenjarxendur.com), ens ha descobert aquesta recepta i ens ha explicat que la panatxé és la millor manera de cuinar les vedures, per no perdre'n aroma, sabor ni vitamines.
Podeu recuperar la recepta, ben explicada, al següent link: http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_5775_36.mp3 (en alguns ordinadors funciona millor amb Internet Explorer)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1290 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: