Torradetes de Santa Teresa

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 copa d'anís
  • 1 barra de pa, seca, tallada a llesques fines d'1 cm. de gruix
  • 2 rovells d'ou
  • 1/4 de litre de llet
  • sucre i canyella
  • oli per fregir

Elaboració

-Remenem bé la llet, els rovells d'ou i l'anís.
-Posem les llesques de pa a la barreja anterior, perquè s'empapin bé, i després les escorrem.
-Fregim el pa en oli abundant, el passem pel sucre (per totes dues bandes) i el posem sobre paper absorbent.
-Espolsem les torrades amb una mica de canyella.

1h

Notes

*En comptes de pa, també es pot utilitzar brioix o borregos del Sant Pare.

Aquesta recepta ens l'ha explicat la Montserrat Artigas i la podeu escoltar al següent link
http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_5865_36.mp3 (en alguns ordinadors la descàrrega funciona millor amb Internet Explorer)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

872 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: