Torradetes de Santa Teresa
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 copa d'anís
- 1 barra de pa, seca, tallada a llesques fines d'1 cm. de gruix
- 2 rovells d'ou
- 1/4 de litre de llet
- sucre i canyella
- oli per fregir
Elaboració
-Remenem bé la llet, els rovells d'ou i l'anís.
-Posem les llesques de pa a la barreja anterior, perquè s'empapin bé, i després les escorrem.
-Fregim el pa en oli abundant, el passem pel sucre (per totes dues bandes) i el posem sobre paper absorbent.
-Espolsem les torrades amb una mica de canyella.
1h
Notes
En comptes de pa, també es pot utilitzar brioix o borregos del Sant Pare.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1129 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.