Gambes a l'all

Categoria:
Típica de: Baix Camp
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 7 gambes per persona.
  • 3 grans d' all.
  • 1/4 d'un bitxo.
  • 1/4 de vas de xerès sec.
  • Oli d' oliva, sal.

4 racions

Utensilis

Cassola de fang

Elaboració

Pelarem les gambes i només utilitzarem les cues.
En una cassola de fang amb oli es fregeix els alls fets a trossos, quan agafin un color rosat hi afegirem les gambes, el bitxo i la sal. Ho remenarem perquè es facin bé. Una estona abans de portar-ho a la taula s'hi tira el xerès.
Ho servirem seguidament, bullint i tapades perquè no marxi la substància que és tant important en aquest plat.

15min

Notes

No s'ha d'abusar massa del bitxo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2268 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: