Col saltejada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g de col
  • 20 g d'alls
  • 60 cc d'oli
  • 30 cc de vinagre
  • 250 cc d'aigua
  • Sal

3 racions

Utensilis

Una paella grossa

Elaboració

Primer separem les fulles de la col i les tallem en juliana.
Pelem el alls, els tallem a rodanxes i els fregim amb l'oli.
Quan els alls comencen a enrossir, afegim la col, la salem i la fregim durant un o dos minuts sense parar de remenar.
A continuació li posem l'aigua i el vinagre.
La deixem fer durant 15 minuts, remenant de tant en tant.
S'ha de fer a foc mitjà perquè no es cremi, però s'ha d'anar bevent tota l'aigua.

25min

Notes

Aquesta col així preparada queda "al dente".
Es pot menjar com un primer plat o com acompanyament.


Recepta de cuina de Col saltejada

La col acabada de fer

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7423 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: