"Leche frita"
Ingredients
- 4 rovells d'ou
- 50 g de Maicena
- 100 g de sucre
- 500 cc de llet
- Una branqueta de canyella
- Canyella en pols
- La pell de mitja llimona
- Farina
- 2 ous
- Sucre
- Oli
5 racions
Elaboració
Posem a bullir 450 cc de llet amb la branca de canyella, la pell de llimona i el sucre.
La portem a ebullició i la retirem del foc.
Desfem la Maicena amb els 50 cc de llet restants i a continuació li afegim els rovells d'ou i els barregem bé.
Afegim la llet colada a la barreja d'ous i maicena i la tornem a posar al foc.
Sense parar de remenar, esperem que bulli i la deixem bullir durant mig minut. La crema ha de quedar molt espessa.
La posem en un bol rectangular, la deixem refredar i la fiquem a la nevera fins que estigui ben freda.
Tallem petites porcions i les passem per farina blanca i per ou ben batut.
Les fregim amb oli abundant i les posem a escórrer amb paper de cuina.
quan es refreden se'ls posa sucre i canyella en pols.
30min
Notes
S'ha d'anar molt en compte a l'hora de fregir les porcions, perquè queden una mica toves i costen de manipular. Jo m'he ajudan amb dues espàtules.
També s'ha d'anar en compte, perquè són tan bones, que no pots parar de menjar-ne.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2338 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.