Fideus rossejats

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 320 gr. de fideus del número 2
  • 60 cl. de brou de peix vermell
  • 2 alls
  • Oli
  • Sal

Variants:

  • Es pot fer amb pistons en comptes de fideus (pistonat)
  • Es poden fregir uns alls juntament amb els fideus
  • S'hi pot afegir una picada al final
  • El plat es pot acompanyar amb allioli

4 racions

Elaboració

Preparem una paella.
Si cal, afegiu-hi més brou durant la cocció.
Tireu un raig d'oli i fregiu una mica l'all....compte que es poden cremar molt fàcilment.
Ara incorporem els fideus.
Els anirem remenat....
...la idea és rossejar-los...i que no es cremin.
Han d'agafar aquest coloret tan magnífic.
Ja els tenim.
Afegiu-hi el brou calent, poseu-ho al punt de sal i deixeu-ho coure fins que els fideus estiguin al seu punt.
Ho remeneu una miqueta, per què no s'enganxi res. Però no s'ha de tocar més.
Que faci xup-xup....poc a poc.
Quan el fideu estigui pràcticament cuit, ho posarem al forn a 200º graus...i nomès la part de grill.
Res, 5 minutets.
Veureu com agafar un coloret brutal.
Ja el podem servir.
Bon Profit !!!

20min


Recepta de cuina de Fideus rossejats
per Albert Vilas
Recepta de cuina de Fideus rossejats
per Albert Vilas
Recepta de cuina de Fideus rossejats
per Albert Vilas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1829 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: