Fideus rossejats
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 320 gr. de fideus del número 2
- 60 cl. de brou de peix vermell
- 2 alls
- Oli
- Sal
Variants:
- Es pot fer amb pistons en comptes de fideus (pistonat)
- Es poden fregir uns alls juntament amb els fideus
- S'hi pot afegir una picada al final
- El plat es pot acompanyar amb allioli
4 racions
Elaboració
Preparem una paella.
Si cal, afegiu-hi més brou durant la cocció.
Tireu un raig d'oli i fregiu una mica l'all....compte que es poden cremar molt fàcilment.
Ara incorporem els fideus.
Els anirem remenat....
...la idea és rossejar-los...i que no es cremin.
Han d'agafar aquest coloret tan magnífic.
Ja els tenim.
Afegiu-hi el brou calent, poseu-ho al punt de sal i deixeu-ho coure fins que els fideus estiguin al seu punt.
Ho remeneu una miqueta, per què no s'enganxi res. Però no s'ha de tocar més.
Que faci xup-xup....poc a poc.
Quan el fideu estigui pràcticament cuit, ho posarem al forn a 200º graus...i nomès la part de grill.
Res, 5 minutets.
Veureu com agafar un coloret brutal.
Ja el podem servir.
Bon Profit !!!
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3834 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.