Fideus rossejats
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 320 gr. de fideus del número 2
- 60 cl. de brou de peix vermell
- 2 alls
- Oli
- Sal
Variants:
- Es pot fer amb pistons en comptes de fideus (pistonat)
- Es poden fregir uns alls juntament amb els fideus
- S'hi pot afegir una picada al final
- El plat es pot acompanyar amb allioli
4 racions
Elaboració
Preparem una paella.
Si cal, afegiu-hi més brou durant la cocció.
Tireu un raig d'oli i fregiu una mica l'all....compte que es poden cremar molt fàcilment.
Ara incorporem els fideus.
Els anirem remenat....
...la idea és rossejar-los...i que no es cremin.
Han d'agafar aquest coloret tan magnífic.
Ja els tenim.
Afegiu-hi el brou calent, poseu-ho al punt de sal i deixeu-ho coure fins que els fideus estiguin al seu punt.
Ho remeneu una miqueta, per què no s'enganxi res. Però no s'ha de tocar més.
Que faci xup-xup....poc a poc.
Quan el fideu estigui pràcticament cuit, ho posarem al forn a 200º graus...i nomès la part de grill.
Res, 5 minutets.
Veureu com agafar un coloret brutal.
Ja el podem servir.
Bon Profit !!!
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1489 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
No cal Alicia, amb bona mantega i bona cobertura s'ha de brillar. Si afegeixis glucosa estàs alterant el sabor.
Jordi, tens una mica de poca vergonya, no creus?....és molt lleig això de copiar receptes d'altres... No t'has molestat ni...
Enhorabona!...per fi una recepta autèntica de pastisseria (com jo el feia). M'ha fet molta il.lusió trobar-la...i no la...
Hola Marga, Però "La Botiga", no és una botiga de venda de carns que hi ha a Can Calders?...si és així no te la recomano...
Gràcies Àngels, espero que et surti bona !