Bacallà amb samfaina
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- Bacallà (morro) 1 kg.
- Albergínies 3
- Pebrots vermells mitjans 3
- Mig pot de tomàtec triturat
- Oli
- Sal
- Farina.
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa, una paella, un gabinet, un bol amb aigua, pinces de cuina i una cullera de fusta per remenar.
Elaboració
							Deixeu el bacallà en remull, un cop dessalat podrem iniciar el plat.
Amb una cassola de terrissa i posem les albergínies i els pebrots tallats a daus no gaire grossos, mig got d'oli i una bas i mig d'aigua, es tapa i es deixa coure a un foc molt lent, remenant-ho, quan beguem que l'albergínia i el pebrot estan quasi cuits s'afegeix el tomàtec triturat, si tira la sal, deixant que s'acabi de coure.
Poseu una paella al foc amb oli, quan l'oli estigui ben calent i i poseu el bacallà enfarinat, es deixa fregir, quan estigui cuit es retira i es posa a sobre la samfaina.
														
 2h
 2h 
Notes
S'ha de servir calent.
 Etiquetes: 
						La Segarra  Bacallà
 
						Etiquetes: 
						La Segarra  Bacallà  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 12642 visites.
 12642 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 
  
  Bunyols
 Bunyols 
  Postres i dolços
 Postres i dolços Altres
 Altres Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Carns
 Carns Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Salses
 Salses
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram