Tarta de formatge

Ingredients

  • Tarrina de formatge Philadelphia.
  • 3 ous.
  • 3 iogurts naturals
  • 3 cullerades soperes de farina
  • 10 cullerades de sucre

6 racions

Utensilis

Batedora, recipient i forn

Elaboració

Precalentar el forn a 200·
En un recipient, barrejarem tots el ingredients, passarem la batidora fins que quedi una massa fina i sense grumuls.
Sucarem un recipient de forn amb mantequilla i afegirem la massa. Ho posarem al forn i baixarem la temperatura a 170·.
Entre 20 o 25 minuts,ja esta a punt ( per saber si ja està , ho podem punxar amb un estri amb punta i si surt net, ja està ).
Treure del forn i deixar refredar.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2298 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
M´encanta el formatge, i per descomptat que segur que m´agradaria aquesta tarta.Felicitats per la recepte Mª Carme.
Neus Gimeno Sanjuán diu:
La tarrina de formatge Philadelfia de quina mida?
Moltes gràcies.
ngimeno

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: