Canelons de pollastre

Ingredients

  • 1 pollastre troçellat
  • 1 ceba
  • 1 tomaquet
  • 1 gra de all
  • 1 fulla de llaure
  • 1 caixa de canelons
  • 1 paquet de formatge rallat
  • salsa beixamel
  • sal i pebre

Elaboració

En una cassola posen el pollastre a rostir amb totes las verdures.
Deixar refredar i paseu la carn i las verdures per la picadora.
Embolicar els canelons amb la pasta de carn.
Gratinar al fort amb la salsa beixamel i el formatge rallat.


Recepta de cuina de Canelons de pollastre

CANELONS DE POLLASTRE

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3189 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: