Vieires de peix

Ingredients

  • Rap
  • Lluç
  • Gambes pelades
  • Formatge rallat
  • Ingredients per fer beixamel

Elaboració

Fregeixes el peix, i el poses a banda.
Llavors en un cassó hi poses les gambes amb aigua i un rajolinet de conyac o wisky ,i les cous, després les escorres.
El peix l'esmicoles i ho barreges amb les gambes.
Mentrestant pot fer la beixamel, hi ho barreges amb tot el peix.
I ja es pot ficar a les vieires amb el formatge rallat damunt i una mica d'oli o margarina,i es posa al forn per gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1133 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: