Pastissets de cabell d'àngel
Categoria:
Postres i dolços
Ingredients
- 37.5 g anís
- 50 g mistela
- 167 g oli
- 500 g farina
- Sal (un pessic)
- Matafaluga
Elaboració
1. Es barreja tot fins que quedi una massa uniforme i treballada, per a poder donar-li forma per fer els pastissets.
2. Posem el cabell d'àngel al mig (com una cullerada sopera) i l'enrotllem amb la pasta tancant a l'interior el cabell d'àngel, li donem la forma desitjada, ho posem al forn i ho coíem a 200ºc durant uns 5-10 minuts (fins que estiguin rossos).
3. Per últim, quant el treus del forn, en calent, hi posem el sucre pel damunt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2936 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.