Pastissets de cabell d'àngel

Ingredients

  • 37.5 g anís
  • 50 g mistela
  • 167 g oli
  • 500 g farina
  • Sal (un pessic)
  • Matafaluga

Elaboració

1. Es barreja tot fins que quedi una massa uniforme i treballada, per a poder donar-li forma per fer els pastissets.
2. Posem el cabell d'àngel al mig (com una cullerada sopera) i l'enrotllem amb la pasta tancant a l'interior el cabell d'àngel, li donem la forma desitjada, ho posem al forn i ho coíem a 200ºc durant uns 5-10 minuts (fins que estiguin rossos).
3. Per últim, quant el treus del forn, en calent, hi posem el sucre pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3413 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Oriol Montull Fruitós diu:
M'ENCANTA LA RECEPTA, PERO DE MATAFALUGA MILLOR 0,46281 GRAMS QUE 0,47281 EH? I MIG GRAM AMUNT O AVALL D'ANIS, VARIA MOLT? HO DIC QUE PER POSAR MITJOS GRAMS EN UNA RECEPTA S'HA DE SER PRIMMIRAT... SALUT

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: