Pastissets de cabell d'àngel

Ingredients

  • 37.5 g anís
  • 50 g mistela
  • 167 g oli
  • 500 g farina
  • Sal (un pessic)
  • Matafaluga

Elaboració

1. Es barreja tot fins que quedi una massa uniforme i treballada, per a poder donar-li forma per fer els pastissets.
2. Posem el cabell d'àngel al mig (com una cullerada sopera) i l'enrotllem amb la pasta tancant a l'interior el cabell d'àngel, li donem la forma desitjada, ho posem al forn i ho coíem a 200ºc durant uns 5-10 minuts (fins que estiguin rossos).
3. Per últim, quant el treus del forn, en calent, hi posem el sucre pel damunt.


Recepta de cuina de Pastissets de cabell d'àngel
per Mª Dolors Aragonès Valls

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1572 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Oriol Montull Fruitós diu:
M'ENCANTA LA RECEPTA, PERO DE MATAFALUGA MILLOR 0,46281 GRAMS QUE 0,47281 EH? I MIG GRAM AMUNT O AVALL D'ANIS, VARIA MOLT? HO DIC QUE PER POSAR MITJOS GRAMS EN UNA RECEPTA S'HA DE SER PRIMMIRAT... SALUT

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: