Ous primavera

Ingredients

  • 6 ous
  • 2 llaunes de tonyina
  • Carn de cranc
  • Olives verdes
  • Olives negres
  • Enciam
  • Maionesa amb un punt d'all

4 racions

Elaboració

Bulliu els ous 10 minuts refredeu, peleu i talleu longitudinalment. Traieu el rovell i l'aixafeu amb una forquilla fins que quedi ben fi.
Apart, talleu el cranc molt petito i l'afegiu als rovells, feu el mateix amb unes quantes olives verdes, i per ultim hi poseu una cullerada sopera de maionesa casolana feta amb un punt d'all, remeneu fins que quedi ben lligat (no hi poseu massa maionesa doncs quedaria massa clar) i ja podeu farcir les meitats d'ou.
Decoreu amb rodanxes d'oliva verda i negra i per donar un toc de color hi podeu posar tiretes de pebrot escalivat.

25min

Notes

Per emplatar ho podeu fer amb un llit d'enciam a sota.
Tambe queda molt be fer-ho amb ous de guatlla i aixi son com un aperitiu original i refrescant.
Tots hem menjat ous farcits, pero la diferencia o el toc diferent es la maiones amb una mica d'all, us sorprendra! Jo ho vaig descobrir quan no tenia prou maionesa i hi vaig afegir all i oli.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1124 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: