Got de refresc de moscatell amb préssec groc

Ingredients

  • 4 préssecs grocs.
  • Moscatell.

4 racions

Utensilis

Got de refresc.

Elaboració

Es pelen els préssecs i es tallen a trossets. Es posen en gots de refresc i per sobre s'hi tira el moscatell. El préssec ha d' estar per sota del moscatell.
Es posa a la nevera i es menja fresc.

30min

Notes

Això es pot menjar com a postre.
Això és una recepta antiga.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2058 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: