Pesols amb patata, ou i pernil

Ingredients

  • Pesols
  • Patata
  • Pernil salat
  • Ou

Elaboració

Posarem els pesols a bullir. Mentrestant tallarem la patata a quadradets no massa grans i la fregirem. La reservem damunt paper de cuina per treure el màxim d'oli.
En una paella (la de fregir les patates però sense l'oli) passarem pernil tallat petit,a continuació i posarem les papates i els pesols que previament haurem escorregut. Ho barregem i tirem pel damunt l'ou batut. Ho remenem be i parem el foc, ja que amb la mateixa escalfor s'acabarà de quallar l'ou.
Ja ho podem servir.

40min

Notes

Les quantitats de pernil, patata, etc dependran de cadascú. Es una manera "disfressada" de menjar pesols, que a molta canalla no agraden.
Aquesta recepte no és meva, la vaig llegir fa anys en un llibre de la Gloria Baliu.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3092 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: