Gaspatxo

Us explicaré la forma en que faig jo el gaspatxo.

Categoria:
Típica de: Espanya → Andalusia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 Tomàquets d'amanida o 8 Tomàquets de sucar
  • 1 Cogombre
  • 1 Pebrot verd
  • 1/2 Pebrot vermell
  • 1 Ceba tendra o de Figueres
  • 2 o 3 Dents d'all
  • Pa (Opcional)
  • Vinagre al gust
  • Sal i oli al gust
  • 2 Gots d'aigua
  • 1 Ou dur

4 racions

Elaboració

1. En un bol o got de batedora hi poseu els tomàquets que haureu pelat i tallat prèviament, el cogombre pelat i tallat (si ho preferiu podeu deixar la pell), el pebrot verd sense pepites i el pebrot vermell sense pepites, els alls pelats, i la ceba pelada i tallada.
2. Podeu o no posar-hi pa. Si el poseu, el deixeu en remull almenys 15 minuts amb el vinagre. Si no poseu pa: poseu sal, oli i vinagre, i l'aigua.
3. Tritureu-ho tot. Una vegada triturat, tasteu-lo per corregir de gust.
4. Passeu-ho per un col·lador xinès per apartar tot el que siguin pells que no s'hagin triturat, etc.
5. Peleu i talleu a daus un ou dur, i deixeu-lo refredar a la nevera durant almenys 2 hores.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1793 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: