Gaspatxo

Us explicaré la forma en que faig jo el gaspatxo.

Categoria:
Típica de: Espanya → Andalusia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 Tomàquets d'amanida o 8 Tomàquets de sucar
  • 1 Cogombre
  • 1 Pebrot verd
  • 1/2 Pebrot vermell
  • 1 Ceba tendra o de Figueres
  • 2 o 3 Dents d'all
  • Pa (Opcional)
  • Vinagre al gust
  • Sal i oli al gust
  • 2 Gots d'aigua
  • 1 Ou dur

4 racions

Elaboració

1. En un bol o got de batedora hi poseu els tomàquets que haureu pelat i tallat prèviament, el cogombre pelat i tallat (si ho preferiu podeu deixar la pell), el pebrot verd sense pepites i el pebrot vermell sense pepites, els alls pelats, i la ceba pelada i tallada.
2. Podeu o no posar-hi pa. Si el poseu, el deixeu en remull almenys 15 minuts amb el vinagre. Si no poseu pa: poseu sal, oli i vinagre, i l'aigua.
3. Tritureu-ho tot. Una vegada triturat, tasteu-lo per corregir de gust.
4. Passeu-ho per un col·lador xinès per apartar tot el que siguin pells que no s'hagin triturat, etc.
5. Peleu i talleu a daus un ou dur, i deixeu-lo refredar a la nevera durant almenys 2 hores.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1369 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: