Gaspatxo
Us explicaré la forma en que faig jo el gaspatxo.
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Espanya → Andalusia
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 Tomàquets d'amanida o 8 Tomàquets de sucar
- 1 Cogombre
- 1 Pebrot verd
- 1/2 Pebrot vermell
- 1 Ceba tendra o de Figueres
- 2 o 3 Dents d'all
- Pa (Opcional)
- Vinagre al gust
- Sal i oli al gust
- 2 Gots d'aigua
- 1 Ou dur
4 racions
Elaboració
1. En un bol o got de batedora hi poseu els tomàquets que haureu pelat i tallat prèviament, el cogombre pelat i tallat (si ho preferiu podeu deixar la pell), el pebrot verd sense pepites i el pebrot vermell sense pepites, els alls pelats, i la ceba pelada i tallada.
2. Podeu o no posar-hi pa. Si el poseu, el deixeu en remull almenys 15 minuts amb el vinagre. Si no poseu pa: poseu sal, oli i vinagre, i l'aigua.
3. Tritureu-ho tot. Una vegada triturat, tasteu-lo per corregir de gust.
4. Passeu-ho per un col·lador xinès per apartar tot el que siguin pells que no s'hagin triturat, etc.
5. Peleu i talleu a daus un ou dur, i deixeu-lo refredar a la nevera durant almenys 2 hores.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1645 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.