Melmelada de préssec

Ingredients

  • Préssecs
  • Sucre

Elaboració

pelar i tallar els préssecs.
pesar-los i per cada quilo de préssec posar-hi 750 grs de sucre
posar-ho al foc i quan estigui cuit triturar-ho i posar-ho novament a foc lent uns 20 minuts remenant-ho de tant en tant perquè no s'enganxi
deixar-ho refredar i posar-ho en pots de conserva ben tapats i bullir-los 15 minuts al bany maria

Notes

pel bany maria : posa els pots en una olla alta que els pots quedin tapats per l'aigua i embolica cada pot amb roba perquè entre ells no es donin cops quan bullin i no es trenquin


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4202 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joana M Garcés Riera diu:
Hola;
Et voldria fer un suggeriment, la pectina, l'any pasat la vaig descobrir per fer confitures i és una passssada!!!
Les confitures se fan amb 10 minuts!! de veritat.
A més pot cercar per internet la quantitat de propietats beneficioses que té per la salut la pectina.

Una abraçada de Joana m.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: