Cassola de tros

Típica de: Espanya → Baix Camp

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 g de cansalada tallada a daus
  • 150 g de costella de porc tallada a trossos petits
  • 150 g de llonganissa tallada a rodanxes
  • 100 g de botifarra negra tallada a rodanxes
  • 500 g d'espinacs frescos
  • 500 g de patates
  • 2 cebes mitjanes
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 2 albergínies
  • 200 g de tomaca madura ratllada
  • 3 alls
  • una branca de farigola
  • bitxo
  • sal i aigua

Elaboració

Fregirem la cansalada, la costella i la llonganissa en una cassola.
Quan la carn estigui daurada hi afegirem l'all, la ceba, els pebrots i l'albergínia, tot tallat a trossos, i també la farigola i el bitxo.
Al cap d'una estona hi afegirem la tomaca i ho deixarem 5 minuts mes.
Tot seguit hi afegirem la patata esbocinada o esqueixada i els espinacs.
Ho deixarem coure uns 15 minuts.
Quan la patata estigui quasi cuita, hi afegirem la botifarra negra.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

3638 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: