Gnocchi casolans

Categoria:
Típica de: Itàlia
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1kg de patates
  • 300gr de farina
  • (Opcional: 15gr de sal)

4 racions

Utensilis

Rallador

Elaboració

1) Bullim les patates durant 45 minuts en una olla sense pelar-les.
2) Quan estiguin cuites les retirem i les pelem quan encara estiguin calentes.
3) Les rallem amb un rallador.
4) Tamissem la farina sobre la patata rallada.
5) Amb un ganivet fem "talls" sobre la barreja perquè es vagi enganxant un ingredient amb l'altre.
6) Quan veiem que comença a estar integrat amassem del tot amb les mans.
7) Dem un cilindre gros, del qual anirem tallant rodanxes amb les quals farem "salsitxes" d'1,5cm aproximadament de gruix que tallarem en trossets de 2 cm que seran el nostre gnocchi.
8) Donem forma al gnocchi fent rodar el trosset que em tallat per sobre d'una forquilla, deixant que s'enrrolli sobre el nostre dit.
9) Bullim fins que veiguem que surten a la superfície.
10) Servim amb la salsa que preferim!

1h 30min

Notes

Per a una millor comprensió: https://youtu.be/A4KCKl961F4


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3531 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: