Perles de meló al cava

Ingredients

  • Un meló
  • Ampolla de cava Brut Natural

Elaboració

Tallem el meló pel mig longitudinalment i traiem les llavors. Amb una cullera especial de fer boletes, anem fent les perles i les posem en un bol.
En el moment que no puguem fer-ne més, amb una cullera, i amb molta cura de no foradar la pell del meló, acabarem de netejar-lo. Aprofitem tota l'aigua del meló que puguem retenir.
Macerem les perles amb la seva aigua i acabarem de cobrir-les amb el cava uns minuts abans de servir.
Si es vol, podeu presentar-ho a taula dins la mateixa pell de meló.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5088 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: