Pa de pessic bahia

Ingredients

  • 200 g de sucre
  • 200 g de farina
  • 2 cullerades rases de nescafé
  • 1 cullerada de llevat en pols
  • 6 rovells d'ou
  • 6 clares d'ou

6 racions

Utensilis

Motlle de 26 a 28 cm de diàmetre.

Elaboració

Bateu els rovells d'ou amb el sucre, fins que estigui molt cremós (fer relleu)
Afegiu-hi la faina tamissada amb el llevat i el café. Barregeu-ho amb suavitat.
Per últim, incorporeu-hi les clares muntades a punt de neu (també amb molta suavitat. (millor amb una punta de sal).
Aboqueu-ho en un motlle de pa de pessic, untat amb margarina i paper al fons, empolsat amb farina.
Coeu-ho al forn a 180ºC durant 30-35 minuts.
Desmotllar-lo quan estigui tebi.

1h

Notes

Les cullerades sempre son les de sopa, les culleradetes son les de postres.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2160 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: